20.05.2019
  123

Кращу студентку кафедри біотехнології з англомовного проекту ФЕБІТ НАУ за 2018-2019 рік Богданович Таїсу Андріївну мають знати всі

Богданович Таїса Андріївна за 4 роки навчання мала з усіх предметів тільки відмінно. Посіла друге місце на конкурсі наукових робіт з біотехнології серед студентів НАУ, посіла 1 місце серед наукових робіт за напрямом «Авіація та ракетно-космічна техніка» серед студентів ФЕБІТ в грудні 2018 року. 2 квітня 2019 року взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія» (м. Львів), де Галузевою комісією Конкурсу при підведені підсумків науково-практичної конференції була нагороджена Почесною грамотою та цінними подарунками. 4 квітня 2019 року вона прийняла участь в ХІХ Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених і студентів «Політ. Сучасні проблеми науки», на секції «Біотехнології та біокібернетики» в НАУ, її наукові роботи були кращими і вона посіла 1 місце серед студентів за напрямком біотехнологія. Тези наукових робіт опубліковані.17.04.2019 року взяла участь у 2 турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Авіація та ракетно-космічна техніка» і нагороджена Грамотою за активну участь у 2 турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Авіаційна та ракетно-космічна техніка. Аеронавігація» за представлення наукових розробок та досягнення в науковій діяльності. 23.04.2019 року представлена наукова доповідь на міжнародній конференції «Авіа – 2019». Тези опубліковані в збірнику наукових робіт міжнародної конференції «Авіа – 2019».

Крім вказаного, вона брала участь на 3-х наукових конференціях, у тому числі за кордоном: XVIIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Політ. Сучасні проблеми науки» м. Київ;IV Міжнародна заочна науково-практична конференція «Актуальні питання біологічної науки» м. Ніжин; Congresso Internacional de Energia de la Biomasa y Desechos Organicos, 21 – 23 Junio 2017, UNSA CONCYTEC Peru.
     Матеріали наукової роботи опубліковано у вигляді статті та наукових тез: IV Міжнародна заочна науково-практична конференція «Актуальні питання біологічної науки» (присвячена 100-річчю від дня народження академіка Петра Григоровича Богача): збірник статей. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2018 рік – С. 85-88; XVII Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Політ. Сучасні проблеми науки», Богданович Т. А. , Гончаренко К. О., Тези: Продукування водню Chlamydomonas reinhardtii, 2018 р., С. 28.

Керівник наукових робіт студентки, куратор студентів групи 404 ФЕБІТ в якій вчиться наша краща студентка, к.б.н., с.н.с., доцент кафедри біотехнології ФЕБІТ НАУ Карпенко В. І.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA